Middels de rechtshulp advocaat voor ondernemingsrecht kunt u uw tijdelijke juridische problemen effectief oplossen. Het kan namelijk zijn dat uw onderneming nieuw werk kan aantrekken echter dat voor het bereiken daarvan nu een juridische blokkade ligt. De rechtshulp advocaat voor ondernemingsrecht kan u daartoe goed helpen. Middels analyse van de huidige situatie van uw onderneming te vergelijken met het te behalen niveau kan een juridisch stappen plan uitgedacht worden om zo tot dat hogere juridische niveau te komen. Zodra dat niveau is behaald wordt dan ook door de inzet van de rechtshulp advocaat voor ondernemingsrecht de weg vrijgemaakt om dat extra werk binnen te kunnen halen. Meest effectief werkt dat indien de rechtshulp wordt gegeven in de vorm van een bedrijfsjurist waarbij de bedrijfsjurist reeds op de hoogte is van alle van belang zijnde aspecten binnen de organisatie.

Bedrijfsjurist voor rechtshulp

Heeft uw organisatie een eigen bedrijfsjurist mogelijk voor een dag of meer in dienst dan kan in geval van juridische rechtshulp de bedrijfsjurist ook effectief en snel reageren. Veelal is de vraag bij rechtshulp juridische assistentie al snel en rap nodig. Haastige spoed is zelden goed echter met een bedrijfsjurist kunt u wel als organisatie snel reageren op urgente juridische veranderingen. Dit komt omdat de bedrijfsjurist weet wat er speelt, en dus hoeft de bedrijfsjurist bij rechtshulp voor ondernemingsrecht niet te verdiepen in de materie van de onderneming. Die gegevens heeft de bedrijfsjurist namelijk reeds paraat en dus kan de bedrijfsjurist bij rechtshulp direct werken aan een oplossing van het juridische probleem.

Aanvullende rechtshulp

Een onderneming dient altijd voldoende juridische capaciteiten te hebben om alle dagelijkse afgesloten contracten en overeenkomsten te beoordelen en te beheren. Neemt de organisatie toe zoals dat bij succesvolle ondernemingen veelal het geval is, dan neemt de werk hoeveelheid voor de juridische afdeling ook stevig toe. Tijdelijk kunt u dan ook rechtshulp inschakelen om de tijdelijke piek van juridische vraagstukken aan te kunnen en deze weg te werken. Ook uw organisatie kan een spurt maken in de groei, en dus heeft u ook additionele rechtshulp nodig. Om ook aanvullende ondersteuning voor uw juridische afdeling in te schakelen maakt u handig gebruik van onze rechtshulp ondersteuning voor ondernemingsrecht.

Rechtshulp bij ontslagen

Uw onderneming zit in zwaar weer en de cijfers laten slechte resultaten zien. Daar dient u dan ook iets aan te doen middels reorganisatie en ontslagen. U dient bij twintig ontslagen of meer binnen drie maand dan aan de Wet Melding Collectief ontslag te voldoen. Dit betekent dat u aan het afspiegelingsbeginsel moet voldoen bij de bepaling van de ontslagen, alsmede dienen de ontslagen een ontslagvergoeding te verkrijgen. Eén en ander dient uiteraard op een juridisch correcte wijze vertaald te worden in het beëindigingsovereenkomst. De rechtshulp voor ondernemingsrecht kan daarbij u van dienst zijn, door onder andere te bemiddelen bij het aanzeggen van de ontslagen.

Rechtshulp ondersteunt

De inschakeling van rechtshulp voor ondernemingsrecht kan uw onderneming op verschillende juridische vlakken aanvullend ondersteunen. Het kan zijn dat u tijdelijk te weinig juridisch personeel in huis heeft, danwel u komt tegen een juridische blokkade te staan welke opgelost moet worden door het aantrekken van rechtshulp. Het is altijd in het belang van de onderneming om juridische kwesties snel en effectief aan te pakken en dat doet u goed door de het nemen van rechtshulp voor ondernemingsrecht.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 78

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op