De website advocaatvoorondernemingsrecht.nl is er voor de ondernemer en voor mensen die met ondernemingen te maken hebben. Wij proberen u volledige informatie te geven over het ondernemingsrecht en zullen ook vele onderwerpen aan de kaak stellen op deze website. Wij kunnen helaas niet garanderen dat deze informatie zonder fouten is, danwel dat elke beschreven informatie en/of situatie op u van toepassing is. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het handelen van u naar aanleiding van informatie wat op deze website staat. Wij raden u daarom aan om te allen tijde contact op te nemen met een juridisch specialist voor uw situatie. Laat u goed voorlichten en neem niet klakkeloos aan wat er op deze website staat.

Onze advocaten en juristen kunnen u eventueel te woord staan, en kunnen u beter "inleven" in uw juridische situatie en u daar ook beter bij helpen met gerichtere informatie.

Juiste of foutieve informatie

Indien u een foutje op deze website tegen komt, en hier graag een opmerking over wilt plaatsen, vragen wij u vriendelijk om dit bij onze redactie te melden via ons contactformulier. Wij zullen dan kijken naar uw juiste informatie en deze zo spoedig mogelijk in behandeling nemen en plaatsen.

Ook als u tips en adviezen ter verbetering heeft van deze website, mag u deze altijd aan ons geven. Graag zelfs!

Met de juiste informatie op onze website zijn wij in staat om u steeds beter en helderder juridisch advies te geven.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 78

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op