Met uw eigen bedrijfsjurist kunt u effectief reageren op ontwikkelingen in de markt. Juridisch snel reageren kan namelijk van belang zijn voor de onderneming omdat u op die manier mogelijk meer afzet kunt genereren. Het binnen halen van een grote order moet namelijk niet belemmerd worden door een juridische blokkade. De bedrijfsjurist weet daar raad mee, en kan snel een juridische oplossing aandragen omdat de bedrijfsjurist weet wat er binnen de eigen organisatie speelt. Met een bedrijfsjurist heeft u een waardevolle partner in huis gehaald omdat uw juridische belangen optimaal vertegenwoordigd worden. Om ook uw eigen bedrijfsjurist aan te nemen, neemt u contact op met de advocaten voor ondernemingsrecht.

Organisationele aspecten

Uw organisatie neemt werknemers aan via arbeidscontracten maar moet soms ook noodgedwongen werknemers op straat zetten. Zowel het arbeidscontract als de beëindigingsovereenkomst dient daarbij opgesteld te worden en te voldoen aan het arbeids- en ontslagrecht. Het arbeidscontract legt namelijk vast hoe de verhouding tussen de werknemer en werkgever is, wat de taken zijn en wat de vergoedingen daarbij zijn. Zodoende weten beide partijen waar ze aan toe zijn gedurende de in dienst zijnde periode. Het kan ook economisch slecht gaan en dan biedt de bedrijfsjurist eveneens uitkomst omdat de moeilijke beslissing voor het ontslaan van meerdere werknemers door de bedrijfsjurist eenvoudiger verloopt.

Contracten en overeenkomsten

De onderneming binnen de zakelijke MKB markt heeft dagelijks te maken met overeenkomsten en contracten. Deze worden aangegaan met leveranciers, maar uw onderneming levert zelf ook aan de zakelijke markt. De bedrijfsjurist controleert dan ook alle contracten op juridische correctheid. Uw product ligt in de schappen en wordt gekocht door de consument. Daaraan zijn uiteraard algemene voorwaarden verbonden welke juridisch uiteraard sluitend moeten zijn. De bedrijfsjurist helpt u daarbij om de kleine lettertjes op een goede manier te verwoorden zodat de belangen van de organisatie goed ingedekt zijn. Ook u heeft als onderneming dagelijks te maken met contracten en overeenkomsten, waaraan wederrechtelijke verbintenissen vast zitten. Laat u dan ook goed juridisch bijstaan door uw eigen bedrijfsjurist voor ondernemingsrecht in te schakelen.

Adequaat snel juridische oplossing

Omdat de bedrijfsjurist van alle aspecten binnen de onderneming op de hoogte is en daarnaast veel kennis en ervaring heeft binnen het ondernemingsrecht, kan de bedrijfsjurist ook snel en adequaat reageren. Ondernemingen kunnen van tijd tot tijd komen te staan voor een dringende juridische kwestie waarop snel moet worden gereageerd. Het kan zijn dat snelle reactie juist werk oplevert en dus zal de bedrijfsjurist de juridische blokkade wegwerken of omzeilen. Zodoende worden uw belangen als winst draaiende onderneming optimaal behartigd door de snelle en effectieve inzet van uw eigen bedrijfsjurist voor ondernemingsrecht. Om ook op lopende zaken snel te kunnen reageren, neemt u uw eigen advocaat voor ondernemingsrecht in de arm. Neem daartoe contact met ons professionele team op zodat uw belangen ook behartigd zijn.

Uw eigen bedrijfsjurist helpt

U heeft als onderneming dagelijks te maken met vele juridische zaken. Omdat de bedrijfsjurist van alle aspecten in de onderneming op de hoogte is – en dus bij een juridisch probleem niet hoeft ingewerkt te worden – kunt u met de juridische kennis van de bedrijfsjurist snel en effectief op juridische omstandigheden reageren. Ook u heeft met een bedrijfsjurist in huis snel antwoord op juridische vragen en problemen. Om ook uw onderneming te verstevigen maakt u handig gebruik van de bedrijfsjurist als advocaat voor ondernemingsrecht.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 78

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op