Wanneer heeft u als werkgever een arbeidsrecht advocaat nodig?

Als u de eigenaar van een bedrijf bent en personeel in dient heeft dan kan het zijn dat u een advocaat voor arbeidsrecht nodig heeft. Er kunnen zich verschillende zaken voordoen waardoor u een advocaat arbeidsrecht nodig heeft.

als eerst is het verstandig om de arbeidsovereenkomsten professioneel op te laten stellen door een advocaat. In dit geval bent u er van verzekerd dat uw arbeidsovereenkomsten juridisch gezien helemaal goed in elkaar steken.

Verder kan het zijn dat u problemen heeft met een van uw werknemers. In dit geval kunt u een advocaat voor arbeidsrecht in huren om u te adviseren over al uw mogelijkheden. Ook kan deze advocaat u helpen met eventuele verdere stappen te ondernemen mocht dit nodig zijn.

In de meeste gevallen kunt u geschillen met u werknemers oplossen zonder een advocaat, maar mocht het zich voor doen dan is het altijd handig om een advocaat klaar te hebben staan.

Wanneer heeft u als werknemer een advocaat arbeidsrecht nodig?

Het kan zich voordoen dat u het niet eens bent met de arbeidsvoorwaarden die uw werkgever aan u stelt. Het kan zich ook voordoen dat uw werkgever zich niet houdt aan de arbeidsvoorwaarden die hij u heeft beloofd en waar hij zich rechtelijk aan heeft gebonden via een arbeidsovereenkomst.


Ook zijn er bepaalde normen waar een werkgever zich aan moet houden bij het opstellen van de arbeidsvoorwaarden. Deze normen waar uw werkgever zich aan moet houden zijn vaak vastgelegd in de CAO van uw vakgebied. Bij het overtreden van deze normen en regels kunt u een advocaat voor arbeidsrecht inschakelen om de arbeidsvoorwaarden aan te laten passen door uw werkgever.


U kunt als werknemer samen met uw advocaat voor arbeidsrecht kijken waar u recht op heeft en hoe zwaar de overtreding is die uw werkgever maakt. In het geval dat uw werkgever een zware overtreding heeft gemaakt kunt u hier een vergoeding voor claimen. U zult wel een rechtszaak moeten beginnen tegen uw werkgever, uw advocaat voor arbeidsrecht kan u adviseren of dit verstandig is om te doen in uw situatie.

Waar vind ik een advocaat arbeidsrecht

Als u een advocaat nodig heeft voor arbeidsrecht dan kunt u geheel gratis contact met ons opnemen. Om te beginnen kunnen we u gratis juridisch advies geven over de vragen die u momenteel heeft. Er is altijd een expert die u kan helpen met het probleem waar u momenteel mee zit.

Advocaat voor uw zaak

Ook kunnen we u verder helpen om een geschikte advocaat voor uw zaak te vinden. Als u nog niet concreet een advocaat nodig heeft voor een bepaalde zaak, dan raden wij toch aan om een vaste advocaat aan te stellen.


Als u een vaste advocaat heeft dan is deze altijd op de hoogte van uw situatie. Een vaste advocaat kan u altijd het beste helpen omdat deze alle in en outs weet over uw bedrijf en de arbeidsvoorwaarden die u daar hanteert.

Juridische ondersteuning

U kunt ons telefonisch bereiken voor al uw vragen die u heeft en de eventuele hulp die daarbij nodig is. Als u liever online uw vragen wilt stellen is dat ook geen probleem, u kunt ons makkelijk en snel e-mailen. Wij proberen uw vraag altijd zo snel als mogelijk te beantwoorden, ook nemen wij iedere vraag serieus en zullen wij onze uiterste best doen om u zo goed als mogelijk te helpen.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 78

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op