De website Advocaat Voor ondernemingsrecht.nl is bedoeld voor iedereen die juridische vragen of problemen heeft, en in contact wenst te komen met ter zake deskundige juristen en/of advocaten. Ook mensen die op zoek zijn naar gewoon wat informatieve achtergronden betreffende hun juridische situatie kunnen hier juridische informatie en jurisprudentie vinden.

Eigendom website Advocaat Voor Ondernemingsrecht.nl

Deze website wordt beheerd en is eigendom van IDTI.nl. IDTI is geregistreerd bij de Kvk te Utrecht onder nummer: 51618435.

Juridisch advies en inhoudelijke afwikkeling van uw vraag

Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde advocaten, welke u in elk rechtsgebied en in elke rechtssituatie kunnen ondersteunen. Hiervoor werken wij samen met het advocatennetwerk van Omnius. Omnius advocaten en juristen hebben tientallen advocatenkantoren over heel Nederland aangesloten en daarom kunnen wij u altijd in contact brengen met een advocaat bij u in de buurt. Woont u in Amsterdam, krijgt u een advocaat uit Amsterdam, woont u in Maastricht, brengen wij u in contact met een advocatenkantoor uit Maastricht.

Eerstelijns juridisch advies

Onze juridische partners zullen u zo goed mogelijk te woord staan en u vertellen of u een zaak heeft. Dit eerstelijns juridische advies is altijd vrijblijvend, vervolgafspraken kunt u altijd maken met deze aan u toegewezen en in uw zaak gespecialiseerde advocaat of jurist. Zo kunt u verder vragen wat het kost als u uw algemene voorwaarden of contracten laat controleren, als u een bedrijf overnemen wilt, als u meer wilt weten over het ontslagrecht of als u per ongeluk een spookfactuur heeft betaald.

Uw aanvraag of contactformulier leidt niet automatisch tot een overeenkomst tussen partijen. Uw situatie wordt eerst opgenomen en u krijgt altijd eerst een kosteloze zaak evaluatie. U kunt daarin bespreken wat er mogelijk is en dan weet u waar u vanuit juridisch oogpunt aan toe bent. Ook hebt u hierdoor vooraf inzage in kosten.

Indien u "een zaak" heeft, dan zal de dienstdoende advocaat u vooraf een duidelijk inzicht in de te verwachten kosten geven. Onze partner Omnius hanteert hierin duidelijke tarieven. U bent niet verplicht dit aanbod te accepteren en u kunt altijd onderling met de advocaat afspraken maken. Zeker als uw zaak een speciale situatie betreft.

Geschillen

Heeft u klachten over ons? Laat het ons dan weten. Samen kunnen wij het ongetwijfeld oplossen. Komen wij er niet uit? Dan zijn er 2 mogelijkheden:

  1. Klachten kunnen worden voorgelegd aan het team van www.geschilonline.nl. Wilt u geen gebruik maken van stichting Geschilonline? En komt u er niet uit?
  2. Geschillen zullen in dat geval uitsluitend worden beslecht door de bevoegde rechter in het Arrondissement waar IDTI is gevestigd.
 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 78

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op